Virus Cultureel Festival 2007

Virus festival 2007  staat in het teken van de vlinder, die  staat voor kunst en cultuur in al zijn schoonheid.  Het festivaldecor met als thema de vier levensfases van de vlinder. De levensfases zijn gekoppeld aan de diverse podia op het festivalterrein, waarmee ook meteen het stadium van de acts worden aangegeven.

Vormgeving  festivalterrein van meerdaags festival, georganiseerd door vrijwilligers.

0
vlinders
0
inflatables bloemen
0
grassprieten
0
cocons
Totaalconcepten & belevingsvormgever

Vormgeving van het festivalterein voor meerdaags festival, binnen en buiten op het Tu/ terein Eindhoven. Festival wordt geheel georganiseerd op basis van vrijwilligers, veelal studenten. Decorontwerp uitgevoerd in samenwerking met het decorteam, een groep vrijwilligers onder mijn leiding.

Vormgeving naar aanleiding van de huisstijl voor Virus festival 2017. Winnend ontwerp voor de jaarlijkse logowedstrijd is de vlinder. Daarmee staat het Virus festival 2007 in het teken van de vlinder, die  staat voor kunst en cultuur in al zijn schoonheid.

Geniet van de schoonheid van de vlinder onder de mooie klanken van de gevestigde artiesten, laat je meevoeren in zijn wereld van kleur en bloemenpracht. Voel je helemaal comfortabel in je cocon terwijl je chilled met je vrienden. Kronkel als een rups op de feestmuziek in het aditorium.

Het festivaldecor en daaraan gekoppeld totaalconcept, met als thema de vier levensfases van de vlinder: het eitje, de rups, de cocon en de vlinder. Deze levensfases zijn gekoppeld aan de diverse podia op het festivalterrein, waarmee ook meteen het stadium van de acts kunnen worden aangegeven. De beginnende, nog te ontdekken artiesten staan op het “eitjes”-podium, terwijl de gevestigde namen te zien zijn op het “vlinder”-podium”.

Vormgeving van diverse podia, feestzaal, ingang, toegangspoorten en ontmoetingsplek.

Welke fase jij je ook in begeeft, vier je pracht!