Mijn verhaal

Hallo! Ik ben Anouk van Brakel, bedenker van totaalconcepten.

Jouw verhaal vertalen naar een beeld, dat is mijn passie!

Als theatervormgever ben ik gaan werken vanuit verhalen. Theaterstukken hebben plaats gemaakt voor de passie van de verhalen om mij heen. Overal zit een verhaal achter of hoort een verhaal bij, verhalen maken ons uniek en ons verhaal onderscheid ons van elkaar. Maar verhalen brengen ons ook juist samen door gezamelijk interesse.

Of het nu gaat om de reden dat we samen komen op een feest, het verhaal dat ons verbindt. Of hetgeen dat ons juist uniek maakt en onderscheid, jouw unique selling point.

Hoe groots of klein je verhaal ook is, het verdient een mooi decor om zich in af te spelen en dat geef ik graag naar jouw wensen vorm.

Mijn werkervaring
2022-NU
Webdesigner
2012-NU
Productontwerper
2004-nu
Theatervormgever
2004-2014
Decorbouwer
2006-2013
Medewerker theatertechniek
2011-2014
Ontwikkelaar Kunsteducatie
0
%
creatief
0
%
Oog voor detail
0
%
Helicopter Vieuw
0
%
Oprechtheid
Totaalconcepten & belevingsvormgever

…maar ook criticus met het oog op verbetering. 

Dat zijn mijn kernkwaliteiten. Een weg vinden om het uitdagende en vernieuwende vorm te geven vanuit het verhaal dat is mijn passie.

Mijn werkervaring geeft mij een heel breed en realistisch beeld van de mogelijkheden op het gebied van vormgeving. De grootste diversiteit aan technieken en materialen, waarmee je een ontwerp tot verbeelding kan brengen, inspireren mij keer op keer. Dit brengt mij telkens bij een vernieuwende zoektocht om vanuit mijn vertrouwde basis aan kennis en kunde de meest passende oplossing te vinden. Zodat we de juiste beleving kunnen creëren voor een goed verhaal.