Best of the Fest

Decorontwerp in het thema van vervreemding en herleving van de oude circustijd. Dompel je onder in het leven van verbeelding en magie, freekshows en het burleske theater. Kruip in de huid van een circusartiest en steel de show.

Meerdaags festival ter ere van de opening van het theaterseizoen

0
circusdoeken
0
oldtimers
0
pipowagens
0
dagen
Totaalconcepten & belevingsvormgever

Festival ter ere van de opening van het theaterseizoen. Meerdaags festival in de buitenlucht, het beste van het theater als voorproefje. Theaterfestival met binnen en buiten voorstellingen, inclusief Fest bizar show en burleske voorstellingen.

Decorontwerp in het thema van vervreemding en herleving van het oude circustijd. Grote doeken die aankondigen dat de freekshow in de stad is. Dompel je onder in het leven van verbeelding en magie. Kruip in de huid van een circusartiest in de photobooth en steel de show. Maak een ritje in de Fortune Fiat en ontdek je toekomstvoorspelling. Proef het circusleven en haal je diner bij een van onze pipowagens. Vier het mooie bestaan en dans met je kameraden bij de Piaggio Pick-Up truck, draai een plaatje naar eigen smaak en vier je eigen subfeestje. Dompel jezelf even helemaal onder en d(r)ive in het kleinste zwembad van grootse hoogte en geniet!

Natuurlijk kun je ook nog een voorstelling bezoeken.