Picknick in het Park (theater)

Het decor een indoor picknick. Grootse picknicktaferelen, echte bomen, een enorm picknickkleed, grote picknicktafels, opvallend wildlife.
Het is een grote picknick om “gezellig samen” te zijn.

Vormgeving in het gehele Parktheater en zijn feestzalen naar aanleiding van een indoor picknick.

herten
0
meter grasmat
0
meter picknickkleed
0
bomen
0
Totaalconcepten & belevingsvormgever

Vormgeving van het Parktheater en de feestzalen naar aanleiding van een indoor picknick.
De feestavond staat in het teken van een “gezellig samen”, wat is nu gezelliger samen zijn dan lekker picknicken in het Park(theater).

Totaalconcept van een grote indoor picknick. Een grasveldje om met je picknickkleed neer te strijken. Genieten in de schaduw onder de bomen. Beestjes in de natuur en gezellig met de picknickmand op stap. Heerlijk knabbelen aan de picknicktafel met vrienden.

De verschillende activiteiten die bij de picknick horen, zoals lekker eten, genieten van een drankje, ontspannen en feesten worden in het gebouw afwisselend gestimuleerd door de programmering en de vormgeving.

Het decor van de feestavond bestaat uit diverse picknicktaferelen. Echte bomen in het park, een enorm picknickkleed vertaald door een led dansvloer, een grote picknicktafel voor ongeveer 80 personen, opvallend wildlife. Om de feestzalen zo toegankelijk mogelijk te houden wordt de picknick experience verplaatst naar de wand zodat de vloer zo vrij mogelijk is.

Het is een grote indoor picknick om “gezellig samen” te zijn. Bezoekers genieten, eten, drinken dansen en spelen als kleine kinderen. De dieren worden in de meest grappige situaties teruggevonden. Een hond heeft zelfs zo een enthousiast baasje gevonden dat hij mee naar huis wordt genomen, gelukkig wordt deze met schaamrood op de kaken weer aan zijn eigenaar geretourneerd. Wat we alleen maar kunnen zien als een groots compliment!