Projecten

Decor ontwerp

Totaalconcepten voor festivals, decorontwerp voor theater en muziek.

Noukie Nouk

Webshop met eigen productlijn. Decortje voor thuis of persoonlijk cadeau met een humoristisch verhaal voor een vriend.

product op maat

Je bruiloft vormgeven, het kaartje voor je bruiloft. Het geboorte-kaartje van je eerst kind. Voor jouw gebeurtenis ontwerp ik de juiste beleving.

kunsteducatie

Vanuit creativiteit spelenderwijs leren. Ontdekken hoe je stapsgewijs je verhaal kan vertellen met vorm, kleur, licht en beeld.

Best of the Fest

Decorontwerp in het thema van vervreemding en herleving van het oude circustijd. Dompel je onder in het leven van verbeelding en magie, freakshows en het burleske theater. Kruip in de huid van een circusartiest en steel de show.

Meerdaags festival ter ere van de opening van het theaterseizoen.

Reggae Sundance

Back to the roots, van de stamboom tot nieuwe aanplant. Ver weg van het mooie Jamaica brengen wij ons reggae wereldje tot leven. Met sfeervolle gammele strandhuisjes van de Jamaicaanse stranden tot de prachtige bomen om onder te chillen.

Reggae Sundance het grootste meerdaags reggae festival van Europa.

Boskoop

Martens nieuwe plaat Boskoop gaat over de toewijding van beginnende muzikanten. Een specifiek optreden in een groentekas in Boskoop staat voor Marten symbool voor deze tijd. Het decor is geïnspireerd op die plaats in Boskoop. De verlaten weg bij een groentekas aan de rand van het dorp.

Decorontwerp voor de cd-presentatie van Marten de Paepes nieuwe cd Boskoop.

Picknick in het park

Het decor een indoor picknick. Grootse picknicktaferelen, echte bomen, een enorm picknickkleed, grote picknicktafels, opvallend wildlife. Het is een grote picknick om “gezellig samen” te zijn.

Vormgeving in het gehele Parktheater en zijn feestzalen naar aanleiding van een indoor picknick.

Virus Festival 2007

Virus festival 2007 staat in het teken van de vlinder, die staat voor kunst en cultuur in al zijn schoonheid. Het festivaldecor met als thema de vier levensfases van de vlinder. De levensfases zijn gekoppeld aan de diverse podia op het festivalterrein, waarmee ook meteen het stadium van de acts worden aangegeven.

Vormgeving festivalterrein van meerdaags festival, georganiseerd door vrijwilligers.

Light Up

Het concept van Stichting Virus is het geïnfecteerd raken met kunst en cultuur, een Happy Virus. De bewegende projectie van een wormhole is de infectiebron van het Happy Virus. Het neemt de stad over en verspreidt het Virus. Join the party and get infected!

Light Up is een projectieproject dat de aankondiging vormt voor het jaarlijkse Virus Festival

Virus Festival 2005

Het festivaldecor met als thema Happy Virus, een klein wezentje dat je bereikt en mee voert in de beleving van muziek, dans, beeldende kunst. Het festivalterrein is een grote biohazerd, het virus komt met het festival tot zijn ultieme uitbarsting. Join the party and get infected!

Vormgeving  festivalterrein van meerdaags festival, georganiseerd door vrijwilligers.