Light Up

Het concept van Stichting Virus is het geïnfecteerd raken met kunst en cultuur, een Happy Virus. De bewegende projectie van een wormhole is de infectiebron van het Happy Virus. Het neemt de stad over en verspreidt het Virus.

Join the party and get infected!.

Light Up is een projectieproject dat de aankondiging vormt voor het jaarlijkse Virus Festival.

0
vierkante meter licht
0
projectoren
0
licht puntjes
0
stickers
Totaalconcepten & belevingsvormgever

Light Up is een projectieproject dat de aankondiging vormt voor het jaarlijkse Virus Festival. Het concept van Stichting Virus is het geïnfecteerd raken met kunst en cultuur, een Happy Virus. Het virus verspreidt zich vanuit het geprojecteerde wormhole op de locatie van het festivalterrein. Hier is een bewegende projectie, gebouw hoog als de bron van het virus. Het Happy Virus, het logo van het festival, een klein viruswezentje verschijnt overal in vele vormen en kleuren. Licht is zijn favoriete vermenigvuldiger in de vorm van positieve energie.

Het wormhole is de infectiebron van het Happy Virus. Het neemt de stad over en verspreidt het Virus. Zo infecteerde het ook een ander gebouw met het Happy Virus in de vorm van een light logo. Hier wordt vanuit het ontwerp van het gebouw gespeeld met het logo van het Virus festival 2015.

Het Happy Virus wordt verder verspreid d.m.v een videospotje , flyers en stickers. Je vindt ze overal terug in de stad, Eindhoven in de ban van het Virus festival. Dit alles om zoveel mogelijk festivalbezoekers naar het TU/e-terrein te trekken op de dag van het festival, de ultieme Happy Virus uitbarsting.

Join the party and get infected!